Online reclamecampagnesGespecialiseerd in het opzetten, ontwerpen en beheren van online reclamecampagnes

Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op de juiste plaats terechtkomt. Zo hebben we iedere dag exclusieve toegang tot bannerposities op ruim 68.000 websites over de hele wereld, waaronder ruim 6.500 Nederlandse sites. Daarmee garanderen we een succesvolle campagne.

Het bepalen van de juiste doelgroep, is de eerste stap naar een succesvolle campagne. Tegelijkertijd analyseren wij ook welke aanpak het meest effectief is. Hieronder vindt je een overzicht van de targetmogelijkheden:


 • BigData

  Social media stellen steeds meer ‘big data’/ beschikbaar die wij kunnen koppelen aan websitebezoekers. Hierdoor kunnen we ons zeer speci ek richten op een doelgroep met bepaalde kenmerken. Denk hierbij aan criteria als opleidingsniveau, favoriete automerk, gezinssamenstelling, inkomen, et cetera …

 • Channelinkoop

  Bij channel inkoop tonen wij banners op websites die zijn onderverdeeld in speci eke doelgroepen. Bijvoorbeeld: mannen van 50+, jongeren, vrouwen, zakelijk etc …

 • Contextuele Targeting

  Hierbij laten wij banners zien naast relevante content. Denk hierbij aan nieuws-sites en internetforums.

 • Retargeting

  Als een bezoeker niet de gewenste actie onderneemt, kunnen wij hem of haar terugbrengen naar de originele website. Hierdoor wordt een tweede kans gegenereerd voor deze bezoeker, die anders verloren gaat.